Wim Rombouts

Brand Consultant

Ik ben een onafhankelijk Brand Consultant met 10 jaar ervaring in creatieve media, in dienst van al wie nood heeft aan vindingrijke, visuele concepten & verrassend design. Ik omring mij met ervaren professionals uit aangrenzende deelgebieden, wat maakt dat ik zeer breedvoerig en doelgericht kan helpen met onder andere:

creatieve concepten, storytelling & content creatie, business & brand design, employer branding & talent acquisition, on- & offline marketing, reclamecampagnes, grafisch ontwerp & illustratie, webdesign, foto & video…

A few good men is all it takes to make a dream come true.

Creativiteit_COLOR2

Inspiratie

Igor Stravinsky deed een handstand, Steve Jobs stak zijn voeten in het toilet, Agatha Christie at appels in bad, Nikola Tesla kromde honderd keer zijn tenen voor het slapengaan. Mensen doen de vreemdste dingen op zoek naar inspiratie. Dit is wat ik doe: ik luister naar muziek, lees boeken, volg de reclamewereld op de voet, maak een wandeling, pak een pint, bezoek een museum, ontmoet mensen… Ik kijk, ruik, hoor, voel, proef en leef. Voor u, maar ook een beetje voor mezelf.

We think, we frame. We aim, we shoot. We hit.

Denken & doen

Ik bedenk, schrijf, schets en visualiseer verhalen én stamp dus nu en dan een volledige reclamecampagne uit de grond. Problemen herkennen en oplossen, brainstormen en sparren, organiseren en managen: ik doe dat graag. En wat je graag doet, doe je goed.

Ik schrijf dus graag verhalen, maar geloof niet in fabeltjes. Een betere verkoop, meer klanten, hogere tevredenheid, een boost voor je business. Wat we samen schrijven en vormgeven, moet in de eerste plaats resultaat opleveren. En resultaat bereik je met originaliteit. Eenheidsworst verkoop ik níet.

Een wit blad en een pen, de juiste vragen stellen en vooral góed luisteren. Zo begint het. Voor elk concept, idee of ontwerp. Ook dat van ons.

ZELF copy

Praten over je project?