‘Gaar’, al gezien?…
E nieuw zaakske, waar vroeger ‘t Stationsbuffet was.

Gaar is gelegen in een omgeving met veel ‘passanten’, reizigers, toeristen, studenten… dus, er is een breed doelpubliek en dat biedt opportuniteiten! Vanuit het Gaar-DNA integreren we volgende, huidige horecatrends: mixed use concept – bruine kroeg – dagvers eten & beperkte kaart – gezond – snel & meeneem – kwaliteit – uniek & authentiek interieur – échtheid. ‘Je thuis zijn’ verleggen we naar de horeca. Alles wat je thuis verwacht, willen we terug zien in de hospitality. Een goede ontvangst, de wow-factor, een bar en koffiehoek, ook dienstdoende als restaurant. Na het eten, gezellig borrelen aan de bar in dezélfde ruimte. Een toffe ‘no-nonsense’ zaak in Hasselt zónder kapsones, met het hart op de juiste plaats, waar iedereen welkom is. PUNT.

PROJECT

Concept Presentatie

Interior – Branding – Web

CLIENT

Olympia

DATE

2019

DESIGNER

Wim Rombouts